Tehnologie de Ultima Generatie

Tehnologie de Ultima Generatie

Tehnologia care ne recomandă

Cum alegem acel tratament de înfrumuseţare sau remodelare corporală care ni se potriveşte? Pentru început, o vizită la Esthetic Lux Center vă poate oferi răspunsurile de care aveţi nevoie.

Domeniul esteticii este unul extrem de inovativ, în permanenţă se lansează pe piaţă noi şi noi metode de înfrumuseţare, prin tratamente non-chirurgicale, respectiv non-invazive. Interesul nostru, la Estetic Lux Center este să fim primii care vă pun la dispoziţie cele mai noi tipuri de tratamente si sa va oferim de asemenea posibilitatea de a beneficia de tehnologii revoluţionare ce garantează rezultate vizibile.

Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialistilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul International de Medicina Anti-Aging si a castigat premiul pentru “Cel mai bun echipament de slabit in 2017”.
Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand cercetari solide si prezentari stiintifice in estetica profesionala.

Ce este tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia?

Eximia este o inovatie tehnologica de amploare, cu terapii ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a diminua excesul de grasime si ajuta totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona tratata si o imbunatatire a aspectului pielii.

De ce sa alegi tehnologia Eximia si care sunt beneficiile?

  • Slabire intensiva localizata: Diminuarea localizata a tesutului gras se realizeaza cu ajutorul laserporatiei, care descompune trigliceridele in acizi grasi, glicerol si apa, substante ce vor fi apoi eliminate de organism. 
  • Diminueaza vergeturile: Imbunatateste aspectul vergeturilor vechi si trateaza vergeturile de culoare rosiatica in stadiul incipient.
  • Reduce celulita si reda fermitatea pielii: Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpi, radiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.
  • Drenaj limfatic si detoxifiere: Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, ofera un drenaj detoxifiant si oxigeneaza tesuturile.

Tehnologiile inglobate in tratamentul Eximia

Laser Lipolitic

Cu o lungime a undelor adecvata, laserul este capabil sa actioneze asupra tesutului adipos fara a afecta tesuturile din jur.

Are o actiune sporita ce ofera un efect rapid in ceea ce priveste pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme si diminuarea testutul adipos

Multiporatie

Este tehnologia care creeaza canale pana la celula adipoasa cu o intensitate marita pentru o mai buna penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei grase.

Este o alternativa estetica a mezoterapiei medicale cu un puternic si imediat efect anticelulitic. Ajuta la penetrarea substantelor active pana in straturile profunde ale pielii  si elimina aspectul neplacut de coaja de portocala.

Vacuum

Realizeaza un masaj endermologic si vacuumatic in 4 faze ce permite astfel tratarea zonelor targetate.

Realizeaza un drenaj limfatic eficient,  defibrozeaza nodulii de celulita, imbunatateste circulatia dermica si hipodermica si accelereaza procesul de slabire.

Radiofrecventa multipolara

Radiofrecventa incalzeste tesutul adipos si dermul astfel ofera  multiple beneficii precum stimularea fibroblastelor care produc colagen si elastina, eliminarea toxinelor si a lichidelor, dar si imbunatatirea metabolismului celular.

Magnetoterapie

Rolele magnetice din manipulii de vacuum actioneaza asupra abilitatii sangelui de a fi un bun conductor magnetic si asupra efectelor pozitive in separarea conglomeratelor de celule rosii din sange rezultand o oxigenare superioara a tesutului.

Cum se desfasoara tratamentul cu Eximia?

Pregatirea

Este recomandat ca inainte de a incepe un tratament Eximia sa aveti o consultatie cu specialistii nostri pentru a va asigura ca acest tratament va este recomandat.

Nu ingerati alimente grele cu o ora inainte de sedinta de tratament.

Durata

Durata unei sedinte de tratament Eximia difera in functie de zonele pe care doriti sa le tratatati.

1 zona (coapse/abdomen) -40 minute
2 zone (coapse si abdomen) – 90 de minute
3 zone (coapse si abdomen si gambe/brate) – 120 de minute

Frecventa

Pentru un tratament garantat, numarul de sedinte necesar este de 3/saptamana, iar pentru mentinerea rezultateloe este suficienta o sedinta/saptamana.

Ce trebuie sa mai stii despre tratamentul de slabire intensiva Eximia?

Contraindicatii

  • Persoanelor care sufera de afectiuni cardiace severe
  • Persoanelor insarcinate
  • Persoanelor cu fragilitate capilara, varice proeminente
  • Persoanelor care au mai putin de 6 luni de la o interventie chirurgicala pe zona tratata

Cum se realizeaza tratamentul

Tratamentul de slabire este personalizat imbinand cele 5 tehnologii intr-o singura sedinta.

  • Laserporatia actioneaza asupra stratului adipos diminuand in centimetri
  • Endo-Radio-Mag trateaza celulita, tonifiaza si oxigeneaza pielea.

Vino la o consultatie

Inainte de a incepe tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia, se recomanda a avea o intalnire cu specialistii nostri pentru a va personaliza tratamentul si pentru a va aduce la cunostinta toate contraindicatiile si beneficiile acestuia

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul